Varmt välkommen till Fröken Anna! Jag som skapat denna sida heter Anna Wassenius och jag arbetar till vardags som  specialpedagog på en F-6 skola i Stockholm. Jag brinner för mitt arbete skolans värld och i mitt dagliga arbete möter jag elever enskilt, i grupp och handleder lärare. Jag har även till stor del ansvar för det systematiska kvalitetsarbetet på skolan jag arbetar på, och utvecklar, följer upp och reviderar skolans planer. Skolutveckling, tillgängliga lärmiljöer liksom specialpedagogik ligger mig varmt om hjärtat.


Tanken bakom Fröken Anna

Sedan jag började arbeta som lärare har jag alltid skapat mitt eget skolmaterial. Det finns fantastiskt läromedel på marknaden men då jag inte upplevt något som heltäckande har jag kompletterat med mitt eget. Alltid tillsammans med mina elever som fått påverka illustrationer, layout och upplägg. Min vision är att om eleverna själva får vara med och påverka vad och hur de ska lära sig, så lär de sig. I januari 2018 tog jag min specialpedagogexamen, och numera när när jag möter elever får de själva, tillsammans med mig skapa visuella stödstrukturer för det svåra. Mycket av det material ni ser här på Fröken Anna är alltså skapat av barn, för barn. Genom min sida vill jag ge fler elever möjligheten att lyckas i sitt skolarbete genom att sprida materialet till lärare och föräldrar. 


Jag hoppas du kan hitta något som passar just dig och dina elever eller barn, och tveka inte att höra av er vid frågor, synpunkter eller om ni har önskemål om sidans innehåll.


För senaste nytt, följ mig gärna på:

Facebook: httpt://www.facebook.com/frokenannaw

Instagram: frokenannaw

Kram / Fröken Anna

Komtakta mig:

 
 
 

© Copyright. All Rights Reserved.